sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Supermarket regali Main Composition Jul 01, 2017

Glavne komponente polica supermarketa su sledeće: iz kolone, poda, supermarketa Regal laminati, bočni paneli, krov, nosač, stopala, supermarket Regal ograde, pregrada, cijena bar i ostale komponente. Različiti modeli različitih komponenti, pozadi mogu biti centralna bočna ploča, zadnja mreža, otvori. Veš za pranje sa svetlosnim kutijama, lampama, bilbordima i tako dalje.

Kako se temperatura povećava, potrošnja letnjih zaliha će se zagrejati, piti, zaštititi od sunca, zaštitom od sunca, mrežama za komarce, kalemovima, komaricama, oblogama i ostalom robom. Promocije supermarketa su bogate i šarene, neke preferentne politike, pa čak i do 50%. Industrija je rekla da ovo ljeto isporučuje potrošnju ranije nego obično. Leto je vrhunac potrošnje pića, napitaka voća sokova, Supermarketa Regije za čajeve, mlečne napitke ... ... razne piće koje nose šareni džep, pre toga pakovanje sa supermarketima. Iako se povećavaju različiti brendovi pića, ali od supermarketa da otvore letnju gozbu, prodaja pića je imala značajan položaj. Od ulaska u maju radi promovisanja povećanja snage, prodajni proizvodi u supermarketima za police su zabeležili značajan rast. Bilo da je nova verzija letnje robe, ili različite brendove da učestvuju u reklamnim proizvodima, prodaja je nepopularna.

Mnogo slika koje vidimo nakon toga nije ono što oni žele, tzv. Supermarketske police koje su u stvari bile više prikazane su renderi stvari, Supermarket Shelving, pa u ovom trenutku još uvijek treba da razumijete, zaista. Kada odaberete , Trebalo bi da vidite šta je bolje. U stvari, Supermarket Reguliranje stvarnog efekta slike nam pomaže da prilagodimo i izaberemo policu, tako da kada stvarna upotreba vremena bude neosnovana, Shelf Supermarket u ovom trenutku i dalje treba pažnju.

Poznate policijske police kada je slika potrebno detaljno objasniti osnovnu situaciju na nekim policama, dobra slika o njoj je dobra igra uloga, a sada mnogi ljudi mogu detaljno objasniti prednosti nekih polica, u Specifičan izbor vremena ili treba da vidimo kako se baviti je najbolji, svakako nadamo se da svi u izboru polica kada mogu znati vrijednost ove police, Supermarket Regal samo nakon korištenja cilja za ocjenjivanje.

Kompleksi supermarketi za ugostiteljsku prodavnicu kako se postaviti izgled novinara su problematičniji, u kombinaciji je formalni izgled supermarketa i veličina opreme i dekoracije. Pre svega na rasporedu ovog dela, morate prvo da pronađete glavnu djelatnost u kojoj kategoriji su opšta trgovina supermarketa pogodna za prodaju alkoholnih pića i duvana, pića, ne-glavne hrane (biskviti, grickalice, kuvana hrana, Hrana, tonik i sl.) Povrće, voće, morski plodovi, supermarket Regali proizvodi od svježeg mesa, proizvodi od soje, proizvodi od brašna, kuvana hrana Lu Cai, krastavci kimchi, smrznuta hrana itd.), Zrna i ulja, začini, dnevne potrebe Dan, trikotaža, toaletni papir, kuhinja Sanitarni proizvodi, proizvodi od plastičnih masa, proizvodi od nerđajućeg čelika itd.), Kancelarijski materijal za prodavnice u supermarketima, supermarketski regali, maloprodaja, posteljina, mala roba, kao što je mali nakit.

Raspored: maloprodajni objekat maloprodajnog kancelarijskog frižidera postavljen u vratima sa leve strane, ukoliko se struktura i razlozi za liniju mogu nalaziti na desnoj strani vrata, supermarket Policijski dragocenosti postavljeni na poleđini blagajne i Pored blagajnika nasuprot vrata za postavljanje pića. Ormari za vitrine i jorganove vitrine, mala roba koja se lako mogu ukraditi i koja je teško naći od kupaca, tako da su male robe uglavnom smeštene oko blagajne, ulazna vrata glavne ne- Glavna hrana, dnevne potrebe smeštene na leđa, roba povezana sa Zajedno, lako kupcima za kupovinu, Supermarket Regali ako je komercijalna ulična fasada ili blagovaonica i zabava u blizini prodavnice pogodne za brzu hranu dnevne potrebe do 3 godine, Može biti 5 delova polica, Supermarket Regal glavnog kanala najmanje 0.9-1.2 m, Regal za supermarket Deo površine zbog konflikta veličine prostora i opreme može ostati najmanje 0.6 metara , Selekcija veličine polica Nakajima 1,4 m -1,6 m ne može biti previsoka.