sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Laka montaža u supermarketu Jul 11, 2017

Glavne komponente polica supermarketa su sledeće: iz kolone, poda, laminata, supermarketa Regali za stražnju ploču, krov, nosač, stopala, supermarket Police police, baffle, cenovnik i ostale komponente. Različiti modeli različitih komponenti, pozadi mogu biti centralna bočna ploča, zadnja mreža, otvori supermarketa. Veš za pranje sa svetlosnim kutijama, lampama, bilbordima i tako dalje.

Supermarket police lijepo dizajniran, jednostavan za montažu, Supermarket Shelving izdržljiv, pogodan za supermarkete, prodavnice, prodavnice i druge proizvode za prikazivanje. Opterećenje unutar 200KG po sloju. Regali supermarketa U prodavnicama supermarketa, police su činile ogromnu većinu supermarketa, polica supermarketa kako je to posebno važno.

Prilikom izbora polica supermarketa da biraju sopstvenu atmosferu kupovine sličnu polici, police Supermarket ne previše, ili su prekratke, opšte visine od 1,8 do 2,2 metra. Razmak između slojeva supermarketa ne može biti previsok, previsok za donje proizvode, u velikoj meri će trošiti resurse polica.

U principu, ulaz u tržni centar postavio je dnevne potrebe, supermarketske police, kao što su šampon, papirna peškira i druge najčešće korišćene stvari. Supermarket regali Izvozi za stavljanje malih komada robe, jesti robu. Kao sos od soje i druge najčešće korišćene stvari koje bi se lakše pronašle.

Kada se stavlja prema vrsti razdvajanja, svježe, povrće, područje klase, područje odjeće, kućni aparati i tako dalje. Dragocene stvari za korišćenje lepog prikaza, kao što je kozmetika, možete staviti na prekrasnu policu za prikaz. Otvorene svetiljke na ekranu, police za police i staklo su prozirne, što može naglasiti sliku brenda proizvoda.

Iz podataka o online kupovini, treći kvartal ove godine, kinesko tržište za kupovinu na internetu dostiglo je više od 2000 milijardi, Shelving Supermarket u poređenju sa tradicionalnom maloprodajnom djelatnošću je naizgled nepouzdan. Ranije ove godine, kineska maloprodajna industrija se pojavila oko razvoja različitih vrsta krize. Regulatori supermarketa Dobavljaču za prikupljanje visokih kanalnih naknada uzrokovanih potiskivanjem cijena, kao i problemima kvaliteta proizvoda, u celokupnu industriju donose nezapamćeni pritisak. Marža dobitka supermarketa se smanjuje, operativni troškovi su porasli u poslovnim maržama poslovanja sa maloprodajom, što je uticalo na industriju supermarketa, police za supermarket i time uticalo na prodaju polica za supermarkete. Regulacija supermarketa Prema istraživanju, uz online kupovinu da se pridruži konkurenciji, može se promijeniti trenutni obrazac kineske maloprodajne industrije. Istraživanje pokazuje da su kineski top 5% prvih 100 preduzeća pokrenuli online platformu za kupovinu i dobro vodili, skoro polovina preduzeća je trebalo da izvrši online kupovinu, ali suočena s teškom situacijom, Shelving supermarketi 10% preduzeća još uvijek govori da je online kupovina Na marginama.