sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Vitaminska vitrina za toplotu uglavnom May 10, 2017

Izložba za hranu uglavnom koristi boju za boje visoke gustine, boje uglavnom toplo, prema stilu proizvoda, sa ramom za modeliranje gvožđa i drugim materijalima.
Profesionalna proizvodnja različitih Zhangui-a, zasnivaćemo se na zahtevima kupaca, prilagođenim, sa veličine lokacije, dizajnerskih crteža, odobrenjem građevine do završetka prihvatanja, prezentacijom hrane Display za pružanje usluga na jednom mestu Glavna djelatnost: tržni centri pokazuju proizvodnju , Izložba nakita, izrada nakita, izložba kozmetike, izrada nakita, izložba odjeće, mali kućanski aparati izložba, mobilna vitrina, kutija za cipele, dečiji ormari, ormari, vitrine za vitrine, Posteljina Vitrina, izložba ručnih radova, vitrina za donji veš, vitrina za ishranu hrane i druga izložbena vitrina.
Biznis: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Hefei, Huaibei, Huainan, Huangshan, Lu'an, Ma na Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
Isporuka vitrina je veoma važan deo cele transakcije.
Ako je sam ekran za prikazivanje materijala sa staklom, može se lako odvesti do transporta na daljinu, što je uzrokovalo da je transport emisije prouzrokovao neke poteškoće, a malo nebriga, biće više problema.
Vitrina u procesu transporta glavnih problema su: izloženost deformaciji, oštećenje položaja u krivini, oštećenje stakla, prekid žice i tako dalje! Ako želite spriječiti gorenavedenu situaciju, kako biste izbjegli gubitke, vredi mnogo truda da uradite ovaj posao. Prvo, jer su neki klijenti vrlo fokusirani na kvalitet, detalje, vrlo oprezne transakcije, Hong Titanium pokušavaju dopustiti kupcima da izaberu Gore vrata. Show Show Show This is also the most direct way of trading, so that customers recognize the quality of the Hong Titanium in a way.
Pre isporuke, fabrika će prvo ponovo proveriti, a zatim obavijestiti vrata kupca, provjeriti prihvatanje, u pošiljci. Naravno, ako šteta nije ljudska, mi smo i nakon održavanja prodaje.
Drugo, u Foshan, Guangzhou, blizu kupca, molimo vas da kontaktirate isporuku vrata. Ova metoda je pogodna samo za izradu bočnih i izložbenih postrojenja za izložbu, udaljenost nije baš baš za izbor slučaja. Naravno, Hong Titanium će takođe biti zasnovan na broju izloženih, besplatnih instalacija od vrata do vrata.
Treće, logistika je da domaći kupci dobiju izbor vitrina, ali i verovatnoću oštećenja koja je nešto veća od prethodnih dva načina, ali i izložene industrije, najkorisnijih transportnih metoda.
Svaka vrsta vitrina može izraziti svoj reprezentativni proizvod jezika, što se tiče marketinške strategije promocije proizvoda, izložba je najsnažnija informacija o proizvodu u postupku prvog A potrošača. Pokažite izložbu kako biste uradili predivne proizvode, uvek se može naći, ljudi koji žele da kupe samo nekoliko minuta ili čak par sekundi da bi se odlučili, propustili ovo zlatno vreme, kupovina će postepeno nestati iz svesti. Odabir dobre vitrine za hranu, u prvom sekundu drugog, tako da kupci pronađu svoj proizvod, a zatim imaju priliku da dozvolite prodavcima i kupcima da postignu dogovor. Food Showcase uradi sledeće tačke, moći će vrlo dobre informacije o hranama prenijeti potrošačima.
1, ormani za hranu moraju da uporede bezbednost hrane
2, vitrine za hranu moraju biti visoko vidljive, mogu pokazati hranu u svim pravcima, kako lijepe tako i izdržljive.
3, ormani za hranu moraju da rade na čistoj površini prikaza, tako da se prikaz hrane stavlja u red, tako da kupci odaberu na prvi pogled.
4, vitrine za hranu trebaju stabilnost svetlosti, malu toplotu, uštede struje i smanjiti štetu na izloženost hrane.
5, boje za vitrine za hranu zahtijeva zaštitu okoline, dovoljno je glatka tvrdoća, kako bi se održao potpuno novi kabinet, kako bi se osiguralo da efekat eksponata