sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Display Display Display Show Paralelni prikaz Jun 05, 2017

Prikaz namirnica Prvo, trebalo bi da budu postavljeni paralelno kada se hrana stavlja, ukoliko se različita klasifikacija može uzeti vertikalno za prikazivanje. Prikaz robe, klasifikacija i klasifikacija treba da budu vertikalne linije između jasne, hrane Display Showa robe i roba treba da budu jednake i uredne, piletine i piletine u liniji, svinje i svinje, goveda i goveda i tako dalje, druga osnova Ova analogija, treba da bude jasno podeljena, tako jednostavna za upravljanje, pogodna za kupce da kupe. Ako izložba ima dva sprata, u gornjem sloju možemo staviti neke male količine kuvane hrane, a viškomponentni element se može postaviti na donji pod.

Zatim postoji kabinet za prikazivanje mesa, sva hrana treba pratiti napredno prvu od principa problema, i generalno možemo podeliti hranu u toplu hranu i vruću hranu dve kategorije. Drugo, prema maloj klasifikaciji vruće hrane podeljena je na roštilj, prženu, halogenu, prženu, ispranu klasu, kategoriju prehrambenih vitrina bez vruće hrane; Hljeb je podeljen na hljeb, Western peciva, peciva, kolači i peciva. Displej mora biti klasifikovan u skladu sa velikom kategorijom, mala kategorija, Show Food Prikaži sličan proizvod koji se prikazuje u nekoj oblasti i jasno je označen.


Obratite pažnju da se pridržavate naprednih prvih načela, garaže na prednjoj strani linije, nove proizvode postavljene iznutra i stavljene u uredno i uredno. Istovremeno, možemo takođe shodno karakteristikama kuvanih prehrambenih proizvoda i sezonskih promjena, kako bi se prikazivanje robe pojavilo i određenom promjenom, normalna prodaja dobre robe, prezentaciju za hranu treba dati kako bi se povećala površina displeja, Poboljšati prodaju.


Za reklamne artikle, vijesti o ekranu bi trebale biti povećane, Display Display Showcase će imati osećaj količine, lokaciju. Posebnost, sezonski prikaz robe takođe se povećava, Show Food Show Show, kao što je prašak za sisanje Qingming Festival, Dragon Boat Festival Zongzi, torte sredinom jeseni mjeseca i tako dalje, ostali proizvodi moraju biti zasnovani na veličini prodaje kako bi se odredila oblast prikaza .


Stoga je zamrzivač zamrznutog frižidera predložio da neki vlasnici operativnih delova mogu koristiti gore opisane metode kako bi pravilno prikazali hranu u izlogu za dijelove, vjerujem da ti načini mogu pomoći i da poboljšate prodaju hrane.