sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Obuća Rack proces galvanizacije May 15, 2017

Mnogi ljudi veoma vole da koriste obujmice za oblaganje odeće Rack, a zatim uvodimo mere predostrožnosti kada je obujmica:

Prije svega, u procesu galvanizacije odeće Rack, kvalitet vode je veoma važan, najbolje je napraviti čistu vodu, kvalitet je najbolji. Drugo, prije nanošenja pločice za presvlačenje, potrebno je ukloniti prljavštinu, ako se loše rukuje, vješalica za šljunku nakon galvanizacije, površina odjeće nije glatka, imaće fine dijelove i na taj način utiče na estetiku. Treće, proces Wenzhou pločastog laka za obložnu ploču Generalno ne može koristiti koncentrovanu azotnu kiselinu, utiče na stepen vezivanja prevlake, ali takođe i na najmanju moguću mjeru u vremenu zaustaviti zadržavanje vazduha, da se površina za vešanje ne postavi na dugačak zrak vremenski kontakt, ovo je sklono oksidaciji.

U domaćim mnogim regalima za sušenje brendova, Odeća Rack kako odabrati odgovarajući brand za pridruživanje? Veoma je važno za dilere. Sušilice su postavljene ispod tri tačke za referencu:

Jedan, proizvođači sušara za proizvodnju odeće Rack kapaciteta kako? Pogledajte da li je sertifikacija standarda sistema kvaliteta, da bi se ispitala da li je to stvarno uradila standardima sistema kvaliteta za proizvodnju, kako bi pronašli mogućnosti za komuniciranje sa kompanijom Clothing Rack understanding, može shvatiti nivo upravljanja kompanije brenda. Posetite proizvodnu radionicu, pogledajte skalu proizvodnih linija, da li je bolje od drugih brendova za odjeću? Da li je proizvod prodavnice uredno uređen? Kako je nivo upravljanja magacinom? Ovi faktori su sve što želite da znate pre nego što se pridružite marki odjeće za odjeću.

Drugo, kako razumjeti operativni kapacitet brenda odjeće za odjeću? Rad branda bi trebao imati zvučni mehanizam, bilo da li glasnogovornik, bilo u CCTV-u ima reklame, spremni materijal za oglašavanje u državnim praznicima (npr. Novogodišnji dan, Prolećni festival, 51, 11), nema jedinstvene promotivne aktivnosti na nivou cijele zemlje? Ovo može odražavati rad brenda je savršen i zreo.

Treće, identifikacija certifikata certifikata za obeležavanje brendova autentičnosti. Na zvaničnoj web stranici General Hanger Brand Hanger ima mnogo nagrada za sertifikate, kao što su: "Kina brend", "najpopularniji brend", "Sertifikat za upravljanje kvalitetom" i tako dalje. Ali autentičnost ovih nagrada za certifikate, za franšizu, je da jasno razume, to je povezano sa problemom poslovnog integriteta. Takođe može pretraživati Baidu "racks Top Ten brendova", pogledati rangirane brendove brendova, takođe može shvatiti da ove brendove brendova, za franšize takođe igraju referentnu vrijednost.

Ako želite da namočite veš za odjeću, vrlo je jednostavno, u stvari, uopšte dugo koliko je mjehurić u 84 vodenim rastvorima, više od pola sata, to je u osnovi svako može lako učiniti ili može koristiti 84 da pokuša, ali koncentracija će biti veća. Pored toga, ukoliko je obujmica svu metal, može se staviti na vatru za pecenje ili ispiranje u loncu može takođe igrati ulogu dezinfekcije, ili se može direktno staviti na sunce i dugo vremena ima i dobar efekat dezinfekcije .