sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Akrilni vizuelni efekti su veoma atraktivni May 10, 2017

Akrilni postolje sa prilagođenim prilagođavanjem, bogate boje, kristalno prozirni i osetljiv i besprekorni materijal može da igra veoma dobar vizuelni efekat. To je vizuelni efekat koji je veoma atraktivan, možete da učinite naš promotivni ekran gladak, transparentniji i šaren uz dobar prikaz akrilni ekran robe, ali i dobar brend.
Displej sa jedinstvenim izgledom i logotipom brenda je takođe dobra kultura brendova za oglašavanje, proširuje vidljivost. Može učiniti ljude vrlo dobrim da razlikuju sopstveni brend, Akrilik Display ovo je veoma važno za marketing. Samo jasno prepoznavanje brenda, akrilni ekran, kako bi imali veću lojalnost korisnika i lepak.
Koje su kategorije akrilnih displeja:
1, stalci za akrilne kozmetike, prodavnice kozmetike, tržni centri za prikaz i prikaz kozmetike;
2, stojalo za akrilni nakit, Akrilik Display prodavnica nakita, zlatara za nakit i displej;
3, stojeći štand za akrilne satove, prodavnice satova, tržni centri za prikaz i prikaz satova;
4, akrilna postolja za mobilni telefon, prodavnica mobilnih telefona za prikaz i prikazivanje mobilnog telefona;
5, akrilni alkohol i duvanski štand stoje za prikazivanje i prodaju cigareta pića.
Gornji prikazni štand je samo nekoliko vrsta akrilnog postolja, naravno, vrsta akrilne postolje za prikaz je daleko više od toga, koliko vrsta proizvoda sa brojem odgovarajućih akrilnih okvirja za prikaz kako bi mogli dalje kupiti Na kvalitet proizvoda za prikazivanje, Pre svega, možete dodirivati akrilni ekran kroz osećaj, možete koristiti ovaj smisao da biste utvrdili kvalitet početne situacije. Dobra akrilna površina ekrana zaobljena okrugla i glatka, dobro se oseća i neće imati pojave otisaka prstiju.
Drugo, u kupovini je potrebno obratiti pažnju na akrilni displej prozirne, jer će mnoge male fabrike u cilju maksimiziranja dobiti u selekciji koristiti reciklirane materijale, ovaj reciklirani materijal će biti napravljen od plesanog, žutog fenomena Od izgleda je lako vidjeti, a tekstura je takođe vrlo krhka, dobar akril je veoma jak prenos svetlosti, upotreba sirovina mora takođe biti ekološki prihvatljiva sirovina koja ne zagađuju okoliš. Za proizvod u smislu uglavnom iz izgleda da se razlikuje.
Na kraju, moraju se uzeti u obzir stabilnost i težina akrilnog displeja, dobar akrilni nosač za postavljanje će biti postavljen u standardnom opsegu proizvoljnih predmeta neće se pojaviti problem distorzijskog markiranja, dok se ekran stoji jedinstvenim pločom i debljinom Su konzistentni, mogu učestvovati u standardnoj debljini akrilni ekran za poređenje. Dobra boja akrilne boje polica je takođe vrlo ravnomerna, cela je vrlo dobra!