sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Akrilni prikaz dobrog kvaliteta Jul 11, 2017

Ručno ili polu-mehaničko brušenje glavnog pojasa ili brusnog papirja, Akril Prikazati upotrebu abrazivnog pojasa ili brušenja brusnih materijala, usled relativno mekog, akrilnog izgleda dobar tip paste, površina za brušenje je veća, manje topline, toplota je dobra, ne samo Visoka efikasnost proizvodnje, kvalitet akrilnog zaslona je dobar, akrilni ekran i pogodan za brušenje složenih formirajućih površina. Grubo brušenje kada je upotreba velikih zrna veličine abrazivna, fino brušenje kada se koristi mala čestica abraziva. Imajte na umu da se hlađenje mora obaviti prilikom brušenja, akrilnim displejem obično sa vodom kao rashladnom sredstvom.

Kada je akrilni okvir za ekran ručno poliran, Akrilni ekran treba da bude pričvršćen na poliranu površinu pod pritiskom od 5 do 10 N sa finom vunom ili obloženom pamučnom kuglom sa poliranim voskom i ravnomerno linearno duž dužine procesa Pri brzini od 100 do 120 r / min, obično 1 ~ 2mm u sekundi napred. Budite pažljivi da se ne previše fokusirate na delu poliranja, kako biste izbegli stvaranje pregrijavanja lokalnog trenja i depresije obrade. Takođe, imajte na umu da polirna površina poliranog voska ne sme biti suva, treba obratiti pažnju na podmazivanje podmazivanja.

Poliranje voska za akrilno poliranje, postupak poliranja da postane jedan od ključnih procesnih materijala. Polirani vosak ima prednosti visoke brzine poliranja, akrilnog displeja visokog kvaliteta i dugog vijeka trajanja i može promijeniti kvalitet poliranja i radno okruženje. Na primjer, poliranje akrilnog displeja sa voskom za poliranje retke zemlje, minut za završetak radnog opterećenja, kao što je korištenje voska za poliranje željeznih oksida, traje 30 do 60 minuta. Rak poliranje voska zbog svoje jedinstvene hemijske i mehaničke uloge principa efikasnosti poliranja, kao što je izbor akrilnih folija za izbor materijala za poliranje.

Najveća razlika između poliranja i brušenja je to što poliranje ne menja dimenzionalnu tačnost radnog komada, već samo uklanja fine linije i mrlje iz akrilnog okvirja za prikaz, poboljšava površinu, smanjuje mraz dok ne dobije sjajni sjaj, Dodajte polirani vosak između mašinskih površina.

Akrilni proizvodi imaju odlične performanse, u tržnom centru možemo vidjeti razne lepe kozmetičke šaltere, mobilnu izložbu i staviti sve vrste polica za snack, kutije za hranu itd., Akrilni ekran naći ćete akrilnu figuu U glavnim tržnim centrima Ili prodavnice, vidimo da akrilni proizvodi igraju veliku ulogu, posebno u kozmetičkom pultu, akrilni rekviziti su neophodni. Akrilni ekran Pa šta je to posebno i povoljno?

1, visok stepen prozirnosti: pleksiglas je najekstremniji polimer prozirni materijal, brzina prenosa svjetlosti je 92% veća od prozirnosti stakla.

2, visoka mehanička čvrstoća: relativna molekulska masa od pleksiglasa od oko 200 miliona, akrilni displej je dugačak lanac polimernih spojeva, akrilni displej i formiranje molekularnog lanca je vrlo mekan, tako da je čvrstoća od pleksiglasa relativno visoka, anti-zatezna i Otpornost na udarce 7-18 puta veća od običnih stakla.

3, mala težina: gustina pleksiglasa od 1,18kg / dm3, Akril Prikaz iste veličine materijala, njegova težina je samo pola običnog stakla, metalni aluminijum (lagan metal) 43%.

4, jednostavna obrada: pleksiglas ne može koristiti samo rezanje strugotine, bušenje bušilice i može koristiti acetone, hloroform i druge veze u različitim oblicima opreme, akrilnim displejom, ali i sa oblikovanjem udara, injektiranjem, ekstruzijom i drugim metodama plastičnog kalupa Obrađeni su u veliki krovni pokrivač kokpita, mala za proteze i zubnu negu i druge proizvode.